Pin It
A bemutatkozásom már olvashattad, itt pedig találsz pár szót rólam, mint edzőről. Ne lepődj meg, nem egy tipikus "önéletrajz", inkább egy érzésről szól, aminek a hiánya az egész életemet végigkisérte. De ma már tiszta szívből tudom szeretni magam, és Te? 
Te szereted magad? Elfogadod magad?
Neked mi a célod az edzéssel? Sokan azért jönnek edzeni, mert utálják a testüket, kevesebb zsírt szeretnének látni rajta, izmosabbak, formásabbak szeretnének lenni. Persze, ki ne szeretne jobban kinézni?
Viszont a változás mindig belülről indul el. Meg kell találnod Önmagad, azt hogy Neked mi ad energiát, mi az amitől jobb lesz a napod, mi az amiben igazán örömödet leled, ami téged felfele húz. Ebben segítség lehet az edzés is, hiszen a mozgás tölt boldogsággal, energiával, életet ad. Az edzés által erősödik a szív- és érrendszer, erősödnek az izmok, a csontok, a légzés- és tüdőkapacitás nő, csökken a magas vérnyomás, csökken a cukorbetegség, nem leszünk olyan stresszesek.
rsz 51620156 2280752862168232 373545219972399104 nDe a változás belülről indul, meg kell szeretned magad, a lelked, a tested úgy ahogy van! Erre nagyon alkalmas a Theta Healing, hogy megmutassa Neked milyen blokkokat ástál el magadban, milyen negatív hitrendszereket, amiért nem szereted magad. A Theta Healing segít Neked önmagad feltérképezésében, elfogadásában. Csak ezután fogsz tudni elindulni az utadon. Ezért szoktam mondani, hogy „Azért eddzél, mert szereted a tested, ne azért, mert utálod azt!” Teljesen más energiával fogsz tudni edzeni, ha szereted magad, és azért edzel, mert a tested is szereted, és így a legjobbat akarod neki.
Én azért edzek, mert szeretem magam, hogy egészséges maradjak, egyensúlyban legyen a hormonrendszerem, hogy fittebbek legyenek a hétköznapjaim, bírjam a mindennapok kihívásait, jól érezzem magam a bőrömben, a saját testemben, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessek, telis - tele energiával, életerővel. Persze nagyon nagyon örülök az edzés „mellékhatásainak”, hiszen én is szeretnék jól kinézni. Tetszik, amit a tükörben látok, a tónusosabb testem, a gyönyörű izmaim, a szebb, feszesebb tartásom, ami persze az erős mélyizmaimnak köszönhető. Na és persze a jó állóképességről se feledkezzünk meg, ami a TRX Köredzéseknek köszönhető. A köredzés nagyon jó módszer az állóképesség javítására, a fittségi szint növelésére. Bővebben róla itt olvashatsz: Funkcionális köredzés TRX-el.
Mindenkinek meg kell találnia azt a mozgásformát, amiben jól érzi magát. Van, akinek ez a súlyzós edzés, és jobban szereti a Hot Iron edzéseket, van aki kombinálja a kettőt, mint ahogy én is. A lényeg, hogy Te érezd magad jól, és találj rá Önmagadra. Ez az én edzői hitvallásom!


Csodaszép napokat Neked!

Szívvel, lélekkel, szeretettel:
Anita

Pin It