Pin It
Holisztikus fitness program: Szedjük rendbe a tested és a lelked egyszerre!

Magabiztosságra vágysz?

Nagyobb önbizalomra?
Igéző akarsz lenni a férfiak társaságában?
Szeretnél fittebb, izmosabb, tónusosabb testet?
Energikusabb akarsz lenni?
Egyszerűen „csak” egészséges testre vágysz, amiben még nagyon sokáig élhetsz?
Azt a testet akarod, amire büszke lehetsz?
Hogy boldogan mondhasd a tükörben magadnak, hogy gyönyörű vagyok?

Neked mi a célod az edzéssel?


Én azért edzek, hogy egészséges maradjak, egyensúlyban legyen a hormonrendszerem, hogy fittebbek legyenek a hétköznapjaim, bírjam a mindennapok kihívásait, jól érezzem magam a bőrömben, a saját testemben, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessek, telis - tele energiával, életerővel. Ez a motivációm amikor felkelek reggel, és edzeni indulok. Imádok edzeni!
Te szeretsz edzeni, élvezed az edzést, vagy enerváltan indulsz el, hogy ma edzeni kell? Régebben volt olyan időszakom, hogy semmi kedvem nem volt az edzéshez, fáradt voltam hozzá, és nyűgös, és gyártottam a kifogásokat, hogy miért NEM csinálom… Inkább aludtam tovább reggel, minthogy elinduljak edzeni. De nem az edzéssel volt bajom, hanem magammal. Régen azt hittem, hogy ha lefogyok, akkor milyen boldog leszek. Nos nem így történt, és nem is tudtam megtartani a leadott kilókat. Mind vissza kúszott egytől egyig. Rájöttem, hogy rendbe kell tenni a belsőt ahhoz, hogy majd a külső is rendben legyen. A Theta Healing erre tökéletes. Helyretettem a lelki okait annak, hogy „nem szeretem magam”, „nem vagyok elég jó”, „nem vagyok szerethető”..., és amikor el tudtam végre fogadni magam, sokkal fontosabb lett számomra a testi – lelki egészség, mint a pár kg mínusz. De ki ne szeretne jól kinézni? Igazából ez is megérkezett, ahogy a lelki egyensúlyom a helyére billent. Nagyon örülök az edzés „mellékhatásainak”, hiszen én is szerettem volna jól kinézni. Az én sztorimról itt tudsz még többet olvasni: Rólam mint edzőről. Végre tetszik, amit a tükörben látok.

Neked tetszik, amit a tükörben látsz?
Ha azt érzed, hogy változtatni szeretnél, de azt se tudod, hogy fogj neki…
Ha egyszerre szeretnél boldogabb, fittebb, csinosabb lenni…
Ha magabiztosabb szeretnél lenni, és önmagadra találni…
Ha büszkén szeretnél beállni a tükörbe…

… akkor Én vagyok a Te embered! Mert testi, lelki területen egyaránt tudom támogatni, segíteni a Te életed, annak megfelelően amire szükséged van! Tudok Neked segíteni edzéssel, lelki terápiával Theta Healinggel. Ha szükséges anyagcsere mérésre is tudok Neked ajánlani szakembert, hogy jobban haladj a célod elérése felé.

Mert kevés a fitt test, ha nem társul hozzá magabiztosság!
Én is hiába fogytam le, amikor a lelkemmel nem foglalkoztam, a kilók ugyan úgy visszajöttek.

Mit kapsz a Holisztikus fitness programban, ami megváltoztatja az életed?

- Egy személyes beszélgetéssel kezdünk, melyben személyre szabjuk, hogy mire van szükséged.
- A program 12 hetes, melyben heti 3 edzés szerepel, számodra megfelelő módon, ez lehet TRX köredzés, és Hot Iron súlyzós edzés is, melyekkel csodás formás tested lesz, igazi testszobrászat! ;-) Időpontokat majd az órarendemből tudjuk kiválasztani.
- 4 alkalommal Theta Healing konzultáció, hogy harmóniába hozzuk a lelked a testeddel.

Amit ajándékba kapsz a programhoz:
- Állapot felmérés a program előtt, közben, és végén.
- Étrend átbeszélése, tanácsadás.
- Testzsír % mérése.

- Támogató közösség: Facebook zárt csoport, ahol ha elakadtál, segítséget kapsz tőlem, és a csoporttagoktól egyaránt.


Mondj IGEN-t Magadra, és gyere csatlakozz a programhoz, melyet bármikor elkezdhetsz, kivéve „majd holnap…”! Döntsd el most, hiszen így megteszed önmagad felé az első lépést, egy igazán boldog élethez, hogy megvalósítsd azt, amit szeretnél!

Referenciák, akik már megvalósították az álmaikat:
Edit sikertörténete:
„Lassan két éve költöztem Debrecenbe. Nagyon szeretek sportolni, ezelőtt kettlebelleztem. Sajnos egy baleset miatt hosszabb pihenőre kényszerültem. 2017 tavaszán már elég erősnek éreztem magam a folytatáshoz, lelkesen keresgéltem, a kínálatok írásaiban és videóiban tájékozódtam a lehetőségekről, érdeklődtem, de nem nyerték el tetszésem… kissé elszomorodtam… valami hiányzott. Szerencsére nem adtam fel, így rátaláltam a „Nita Health Center” oldalra és valami felkeltette az érdeklődésem…”
„…Anitában és az általa tartott edzésekben megtaláltam, amit kerestem. Sajnos napjainkban nagyon kevés edző tud ennyire emberi, elhivatott lenni a munkája iránt, és szeretni, azt, amit csinál. Örülök, hogy rátaláltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm Anita a már eddig eltöltött időt; a fáradtságos és izzasztó, de annál fantasztikusabb TRX köredzéseket, ahol mindig jó a hangulat; a sok segítséget, törődést, motiválást és pozitív változást, amit Tőled kaptam. Remélem, még nagyon sokáig részese lehetek! :)”
Edit teljes történetét itt olvashatod el: Egy új kezdet – TRX

Timi sikertörténete:
„A babavárással 25 kg-ot sikerült felszednem, minden egyes falat, amit elfogyasztottam, látható volt rajtam. Nem tartoztam a szerencsés alkatú kismamák közé: szülés után pár kg lement, szoptatás alatt annál több jött fel.”
„Főként nem a súlyvesztést emelném ki, amiért függő lettem, hanem azt hogy hétről hétre, hónapról hónapra egyre jobban tetszett az, amit a tükörben láttam. A köredzések annyira komplexek, hogy egyszerre minden testrészed csinosodik, feszesedik közben, más edzéstípusokkal ellentétben. Féltem, hogy csak egyszer lehet ennyi kilótól büntetlenül megszabadulni és csinosnak maradni, de Anitának köszönhetően ezt a sikertörténetet még kétszer (a következő két baba születése után is) megismételtem és 3 gyerek után is tartom a súlyom. Köszönöm Anita”
Timi teljes történetét itt olvashatod el: Mesterhármas a TRX-el!

Még több sikertörténetet itt találsz: Nita Health Center Sikertörténetek

 

Na bele vágunk? Készen állsz a nagy változásra? ITT és MOST mondj IGEN-t Magadra, és Szedjük rendbe a tested és a lelked egyszerre!

Mindez pedig mennyibe kerül Neked?
Egy összegben fizetve, kedvezményes ár:
150.000,- Ft helyett 120.000,- Ft mely
első találkozásunk alkalmával fizetendő.

Két részletben fizetve, kedvezményes ár:

150.000,- Ft helyett 135.000,- Ft mely
első találkozásunk alkalmával fizetendő: 80.000,- Ft
második hónapban: 55.000,- Ft.

Három részletben fizetve, teljes ár:

150.000,- Ft mely
első találkozásunk alkalmával fizetendő: 50.000,- Ft
második hónapban: 50.000,- Ft
harmadik hónapban: 50.000,- Ft.

Várlak szeretettel a Holisztikus fitness programomba, remélem találkozunk, és segíthetlek a lehető legjobb formád elérésében!
Gyere és változz velem testileg, és lelkileg egyszerre!
Pin It